Ini antara order minggu lepas..tima kasih pd Zana (Mount kiara) order 200pcs Cistat & 100pcs apam blossom, Nita (Tmn sri rampai) order 450pcs Blueberry cistat, Zura (Pusat Bandar Damansara) oder cistat 150pcs dan 20pcs apam blossom, Amin (jln Klang lama) order apam blossom 200pcs utk hantaran katanya, Alia (Stapak) juga order 200pcs utk hantaran jugak, Fiza (Klang) oder 600pcs utk majlis pernikahan adiknya Ria. Tima kasih semua..
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Petang semalam lyza cuba rajinkan diri buat apam pisang kukus yang mmg sedap.. sesuai sangat untuk minum petang. Tertarik dengan apam pisang kukus yang kak Azita buat hari tu.. nampak gebu dan montok jerrr.. Kebetulan ada beberapa ulas pisang lagi yang tak di usik. Terus lyza terfikir nak buat apam pisang kukus ni.. cara2 nya pon sgt mudah.. dan yg paling best sekali... apam pisang ni mmg gebu gebasss, lembut dan moist giteww. Seriously... i likeeee... anak2 pon suka.. insyallah bolehla buat lg lepas ni..8) Terima kasih pada Kak Azita Zain dan Naz@CuteOven berkongsi resepi ni.. lyza panjangkan resepinya kat sini pula ya. Resepinya ada di bawah ni ye.. Selamat mencuba.. APAM PISANG GEBU Sumber: Naz@Cute Oven, Small Kitchen dan Azita Zain@Lestari kehidupanku) Bahan-bahan : 8 biji pisang emas / 6 biji pisang berangan 4 biji telur A 1 ca...
Comments