Monday, November 22, 2010

Order sebelum raya

Order ni sebelum raya lepas..adoii kelam kabut dibuatnya.. Tima kasih semua sebab sudi meng 'order' ye.. 

  

Order cistat ni dari Zana, Tmn Tun Dr Ismail - 150pcs, Kak Ami dari Tmn Kosas, Ampang - 100pcs dan Diana dari Tmn Midah, Cheras - 250pcs..tq semua..


Coklat moist cake ni order dari Cikgu Khairina, Sek Ren Keb A.U Keramat utk jamuan akhir sekolah. Terima kasih cikgu..
Order apam blossom ni dari Tmn Tun Dr Ismail (terlupa nk tanya nama..maaf ye) - 100pcs, As dari Cheras - 100pcs, Amy dari Keramat hujung - 300pcs, Shida dari Yayasan Tun Abd. Razak - 400pcs dan Zila dari Brunsfield Centre, Tmn Tun Dr Ismail - 100pcs. Tima kasih ye..Ni pula..order dari Irdina, Ampang..."Crispy Flower".. utk mkn2 hari raya katanya..tq dina...8-)Pandan Layer Cake ni order dari Aida, Setiawangsa dan utk kakak iparku di Melaka..Tq Aida n Kak Ani ye..Apam blossom n Triffle ni..order dari Kak Nor dari Tmn Sri Rampai - 300pcs n triffle - 100pcs. Thanks Kak Nor..Cistat order dari Fatin, Cheras - 250pcs..tq fatin..8-)
Triffle order dari Intan, Ukay Perdana - 50, utk mkn2 katanya..tq Intan.. Coklat Brownies ni order dari Alyssa, Wangsa Maju..n utk Kakak ipar di Melaka. Klasik Rosche ni repeat order dari Kak Atiqah, Sg Besi - 100pcs..tq sekali lg kak tika..8-)
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...